ЗА НАС 2020-07-22T09:30:37+00:00

Вашите поставки за колаче

Нашите веб-страници и мобилни апликации користат колачиња. Со кликнување на „Јас се согласувам за употреба на маркетинг колачиња“, вие се согласувате дека можеме да користиме колачиња за маркетинг за да го подобриме вашето однесување во сурфање преку веб-страници и уреди со цел подобрување на удобноста, оптимизација на веб-страниците, анализа на однесувањето на корисниците и играње на персонализирано рекламирање - псевдонимизиран - процес. Оваа согласност е доброволно и не е неопходна за употреба на нашата веб-страница. Можете да ги деактивирате одделните категории на колачиња во декларацијата за заштита на податоците и со тоа да ја одземете вашата согласност во секое време со иден ефект. Поставувањето на таканаречените „технички неопходни колачиња“, т.е. Колачињата што ја поедноставуваат употребата на нашите веб-страници и апликации за мобилни телефони и овозможуваат некои функции на нашите веб-страници и мобилни апликации на прво место се апсолутно неопходни и затоа не бараат никаква согласност. Ако не сакате да се согласите за обработка на вашите податоци со рекламирање колачиња, изберете го копчето "Само технички потребни колачиња".

Суштински
статистика
Надворешни медиуми

Се согласувам за употреба на колачиња Зачувајте и затворете го мојот избор

ЗА НАС

Успех преку сервис, компетентност и брзина.

Повеќе информации

Бидејќи нашите клиенти можат да се потпрат на НАС.

SZU GmbH по своето основање од страна на Директорот Јохан Кек и благодарејќи на компететноста и брзината во своето работење денес е една од најголемите и најуспешните проценителни компании во Јужна Германија.

ИНФОРМАЦИИ ЗА SZU GMBH

Оние кои нè ангажираат знаат дека секогаш можат да се потпрат на ефикасноста, точноста и брзата обработка. Во корист на нивните вредности. Така и ќе остане.

Кога ни треба – уште неколку факти за SZU GMBH
Во прилог на приватни лица, меѓу нашите клиенти се исто така големи и добро познати компании. Во седиштето во Waldkraiburg, Баварија, околу 50 посветени работници интензивно се грижат за своите прашања и за непречена обработка на сите нарачки. Со цел да се биде низ цела Германија на кое било место во рок од 48 часа, повеќе од 160 експерти работат за SZU GmbH низ цела Германија и Европа.

Покрај локациите во Германија, имаме и други филијали, на пример, во Бугарија, Дубаи, Иран, Ирак, Саудиска Арабија, Македонија, Романија, Чешка, Полска и може да дејствува брзо и небиократски за нашите клиенти насекаде.

Приватни корисници

Во случај: Ние го правиме тоа за вас!
Приватна побарувачка населба од А-З.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

корпоративни клиенти

Оштетувањето не мора да значи загуба.
Населба од А до Ш за корпоративни клиенти.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ

Овде можете да дознаете

НАПОЈУВАЈТЕ НА САД Е-пошта
ИЛИ ПОВИКУВАЈТЕ

SZU GmbH DOOEL
Partizanski Odredi 62/1 3A
1000 Skopje
Mazedonia

TEL: +49 (0) 8638 98160244 (Frau Jovana Jakimovska)
фАКС: +49 (0) 8638 9816029
E-MAIL: j.jakimovska@szu-gmbh.de