Потврда за поправки

Ви треба – ние ви го донесеме.

Понекогаш неопходно: потврда за поправка.

Често е случајот дека, како повредено лице, осигурителните компании бараат потврда за поправка пред целосната регулација на случајот.

Со СЗУ НЕ САКАШ Е САМО ЕНГ, А ТОА ОФИЦИЈАЛНИ СИЛА!

Нашите оценувачи, по разгледувањето, подготвуваат и сертификат за поправка и тоа веднаш компетентно и ефтино. Ова ќе ве осигура дека сè е направено формално и дека штетата ќе ви биде исплатена што е можно поскоро. Трошоците за сертификатот за поправка на штетата ќе бидат покриени од осигурувањето.

Имајќи проценител од страна на SZU GmbH значи: Надлежност на лице место – во рок од 48 часа низ цела Германија и превземање на сите неопходни бирократски процеси.
Јавете ни се веднаш: +49 (0) 8638/9816000

Одговорност за штета

Вашите интереси – објективно застапени.
За брзо регулирање на сите побарувања од одговорност.

ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБА НА ВОЗИЛО

Вредности вреди да се знае!
Проценка на користени возила и класични автомобили.

VINTAGE ИЗВЕШТАЈ

Така што омиленото парче останува автомобил за соништа.
Оценителите на старите лица од А-Ш.

преглед на брзината

Во случај на сомневање не сте биле премногу брзи!
Бидејќи камерите за брзина се често погрешни.

КОНТАКТ

Овде можете да дознаете

НАПОЈУВАЈТЕ НА САД Е-пошта
ИЛИ ПОВИКУВАЈТЕ

Експертски центар за
случајни штети истрага Рибар
Teplitzer Str. 4
84478 Waldkraiburg
германија

TEL: +49 (0) 8638 9816000
фАКС: +49 (0) 8638 9816029
E-MAIL: info©szu-gmbh.de