корпоративни клиенти 2019-09-16T14:12:37+00:00

корпоративни клиенти

Брза, компетентна и сеопфатна услуга

Повеќе информации

ШТЕТА не смее да биде губење на загубата

Компаниите ја проценуваат компетентната, брза и сеопфатна услуга на SZU GmbH. Веднаш штом ќе ја прифатиме штетата направена во компанијата, толку побрзо можете повторно да се грижите за вашата основна дејност.

КОМЕРЦИЈАЛНИ КЛИЕНТИ

Независно дали станува збор за оштетени транспортни или штетни штети во врска со производството и машините: Ние сме на терен за Вас. За таа цел, истражувачите и оценувачите на SZU GmbH работат низ цела Германија, Европа, па дури и пошироко. Во Германија, ние дури и гарантираме лично присуство во рок од 48 часа дури и на најоддалечените места. Во прилог на компетентност, точност и индивидуален пристап, тоа е брзината на реакција и флексибилност со кои оперативните процедури можат брзо и непречено да ја зголемат брзината, дури и во случај на оштетување. Тоа е важно.

Посебно за клиентите на компанијата
За национално и европско брзо решавање на штетите, можете да стигнете до нас преку специјална телефонска линија и веднаш ќе Ве известиме лице за контакт кој ќе Ве почитува директно во текот на целиот процес.

Не само времето, брзината е и пари.

Истражувачите од SZU GmbH се активни за компаниите во цела Германија, Европа и други земји. Независно дали Хамбург, Минхен, Келн или Лајпциг: Во рок од 48 часа експерт ќе биде на место.

Најважно е тебе:

Сите корпоративни клиенти се управуваат и организираат директно преку нашето корпоративно седиште во јужна Германија. Извештајот за целиот експерт и извештај за штети поминува, овде во Waldkraiburg со проверка од друг експерт уште еднаш, пред да бидат испратени до клиентот. Ова е високо ценетиот принцип на четири очи на SZU GmbH. се подразбира дека ние гарантираме нашата експертиза за квалитетот и гарантираме со нашето добро име.

Јавете ни се сега за да одговорите на вашите прашања поединечно и брзо. Како корпоративен клиент Вие ќе бидете директно надгледувани од Ines Kluge со повик +49 8638 / 98160-25.

Автомобилско / комерцијално возило

Ова е како компаниите прават подобро:
Автомобили и комерцијални возила Вреднување и проценки на штети од секаков вид.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Штети при транспорт

Стоки, вредности, патеки низ Европа.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

МАШИНСКИ ИЗВЕШТАИ

Машински експерт извештаи.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

ЗЕМЈОДЕЛСКИ МАШИНИ

Па продолжи да жетвата добро!
Експертиза за машини за земјоделство и шумарство.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

КАСКО ШТЕТА

Каско штети – вреди да се праша.
Податоци од А до Ш.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

ЗА НАС

SZU GmbH расте постојано од своето основање и благодарение на својата компетентност и брзина денес е еден од најголемите и најуспешните центри за прегледување во јужна Германија.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ

Овде можете да дознаете

НАПОЈУВАЈТЕ НА САД Е-пошта
ИЛИ ПОВИКУВАЈТЕ

SZU GmbH DOOEL
Partizanski Odredi 62/1 3A
1000 Skopje
Mazedonia

TEL: +49 (0) 8638 98160244 (Frau Jovana Jakimovska)
фАКС: +49 (0) 8638 9816029
E-MAIL: j.jakimovska@szu-gmbh.de