Транспортни штети

Стоки, вредности, патеки низ Европа. Штетите од транспорт го губат теророт.

Транспортни штети

Дали транзитот на стоки и стоки е една од клучните компетенции на Вашата компанија на деловна локација во Германија и во целиот свет? Доколку Ви се случи сообраќајна несреќа со настаната екстремна штета на стоките и возилото. Експертите на SZU се на Ваша страна, да ја превземат целата ситуација под контрола.На Ваше барање можеме да ја превземеме и транспортираме стоката до крајната дестинација.

КРАТКОРОЧНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Нашите агенти ќе ги испитаат и проценат оштетените стоки во рок од неколку часа. Со нашата сеопфатна мрежа на експерти, ние сме брзо на самото место. Ова може да вклучи обезбедување на оштетената стока на местото на несреќата или да идентификува купувач (ако е потребно). На Ваше барање, извештаите за несреќи се пишуваат и на други јазици.

Повеќе професионалци – повеќе експертски мислења

Експертите на SZU GmbH можат безбедно да ја проценат штетата на сите стоки. Тие вклучуваат добра како што се замрзната храна, машини, растенија па дури и текстил. Во позадина се наоѓаат други експертизи, како на пример навремена лабораториска анализа. Исто така е вклучена и заштитата на доказите за понатамошно утврдување на причините.

Ние го носиме вашиот имот на сигурност

На ваше барање, ние исто така го преземеме обезбедувањето, претоварувањето или понатамошниот превоз на оштетеното добро. Ако е потребно, ова вклучува соодветно складирање, на пример, во соодветни ладни соби. По евалуацијата, ние исто така лесно ја организираме препродажбата на оштетените пратки во Ваше име или можеме да одредиме соодветна компанија за уништување на стоката. Тие треба да бидат исклучени од тргувањето.

Автомобилско / комерцијално возило

Ова е како компаниите прават подобро:
Автомобили и комерцијални возила Вреднување и проценки на штети од секаков вид.

МАШИНСКИ ИЗВЕШТАИ

Машински експерт извештаи.

КОНТАКТ

Овде можете да дознаете

КОНТАКТ

Експертски центар за проценка на штети
Teplitzer Str
. 4
84478 Waldkraiburg

Германија

TEL: +389 72222021
ФАКС: +49 (0) 8638 9816029
E-MAIL: info©szu-gmbh.de