ЛОКАЦИИ

на меѓународно ниво

SZU GMBH работи интернационално

SZU GmbH не е активен само во цела Германија, туку им помага на страдачите и нивните експерти низ цела Европа и во други земји ширум светот. Без разлика дали Италија, Австрија, Полска, Турција или Украина: Со SZU имате најдобра и најбрза услуга преку границите. Прашајте го вашиот регионален контакт лице директно тука.

Овде ќе ги најдете

Standorte Europa
Kontakt SZU

DEUTSCHLAND

Sachverständigen Zentrale für Unfallschaden Ermittlung GmbH

Kfz – Gutachten und Bewertungen – Havarie – Schadengutachten

Teplitzer Str. 4, 84478 Waldkraiburg

Telefon +49 (0) 8638 9816000 · Telefax. +49 (0) 8638 9816029

Kontakt SZU

MAZEDONIEN

Sachverständigen Zentrale für Unfallschaden Ermittlung GmbH

Kfz – Gutachten und Bewertungen – Havarie – Schadengutachten

Ul. Jadranska Magistrala 1, 1000 Skopje

Telefon +49 (8638) 98160-234

Kontakt SZU

UKRAINE

Sachverständigen Zentrale für Unfallschaden Ermittlung GmbH

Kfz – Gutachten und Bewertungen – Havarie – Schadengutachten

Telefon +49 (0) 8638 9816000 · Telefax. +49 (0) 8638 9816029

Kontakt SZU

RUMÄNIEN

Sachverständigen Zentrale für Unfallschaden Ermittlung GmbH

Kfz – Gutachten und Bewertungen – Havarie – Schadengutachten

Telefon +49 (0) 8638 9816000 · Telefax. +49 (0) 8638 9816029

ПРАШАЈТЕ ГИ ПРАВИЧНО ПРАШАЈТЕ ГО ПРВИОТ ПАРТНЕР