Приватни корисници 2019-07-02T12:44:22+00:00

Приватни корисници

Нашата понуда за приватни клиенти

Повеќе информации

РАЗВОЈ ОД А-З

Во случај: Ние го правиме тоа за вас!
Приватна побарувачка населба од А-З.

Приватни корисници

Прво ја имате штетата, а потоа …

Ниту едно барање не е рутина – сигурно не за лицето или за жртвите. И тогаш потребните наоди за висината на направената штета и поправката на истата лесно можат да паднат на товар дефанзивен грб. Нема проблеми, можеш да се спасиш. Бидејќи како жртва во сообраќајна незгода и како резултат на одговорност на “спротивното” осигурување на несреќата противникот кој исто така ги презема сите трошоци за извештај на SZU. Hајдоброто нешто што треба да го направите во тие моменти е да се потпрете на оние кои штоо тоа знаат да го работат најдобро а тоа се нашите експерти. Тие веднаш ќе го превземат вашиот случај и ќе Ве ослободат од дополнителни тешкотии. Се што треба е да се јавите на нашиот контакт телефон +49 (0) 8638/9816000.

Патем: Без оглед на несреќата, SZU, исто така, подготвува дефинитивни проценки за кампери, возила за кампување, земјоделски и шумски машини, како и чамци и стари автомобили.

Веднаш на терен

SZU GmbH работи со експерти од цела Германија, затоа можеме да ви испратиме проценител во рок од 48 часа од Минхен до Хамбург и од Келн до Лајпциг. Од разговорите со нашите клиенти, знаеме дека тие не ја ценат само нашата брзина, туку и флексибилноста и индивидуалниот пристап кон секој случај на штета.

Населба на А-З

Нашата приватна служба за корисници со задоволство ќе се справи со целиот процес за вас: извештај за подготовка, доставување на сите потребни документи до другата осигурителна компанија и – доколку е потребно – препорака од надлежен адвокат.

Секогаш подготвен за вас:

За време на целосната процена на проценката на штетата, секогаш ќе стигнете до надлежно лице за контакт кој ќе ви помогне во сите работи. И уште нешто за вашата безбедност: Сите извештаи и извештаи за вонредни состојби одат од друг чек во седиштето на нашата компанија од друг експерт пред да бидат испратени. Ова е особено пофален принцип на четири очи на SZU GmbH, кој зборува за квалитетот и фактичката веродостојност на нашите извештаи.

Одговорност за штета

Вашите интереси – објективно застапени.
За брзо регулирање на сите побарувања од одговорност.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБА НА ВОЗИЛО

Вредности вреди да се знае!
Проценка на користени возила и класични автомобили.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

ПОТВРДА ЗА ПОПРАВКА

Ви требаат – ние ги изготвуваме. Понекогаш неопходно: потврда за поправка. Често, како жртва, осигурителните компании бараат потврда за поправка пред целосна регулација.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

VINTAGE ИЗВЕШТАЈ

Така што омиленото парче останува автомобил за соништа.
Оценителите на старите лица од А-Ш.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ

Овде можете да дознаете

НАПОЈУВАЈТЕ НА САД Е-пошта
ИЛИ ПОВИКУВАЈТЕ

SZU GmbH DOOEL
Partizanski Odredi 62/1 3A
1000 Skopje
Mazedonia

TEL: +49 (0) 8638 98160244 (Frau Jovana Jakimovska)
фАКС: +49 (0) 8638 9816029
E-MAIL: j.jakimovska@szu-gmbh.de