одговорност за штета 2019-07-02T09:22:09+00:00

Автоодговорност

Во случај на штета – веднаш извештајот
SZU ве поддржува во ракувањето

Повеќе информации

АКО СЕ СЛУЧУВА …

Се урива стотици пати дневно на улиците на Германија. За среќа, тоа е претежно “само” метално оштетување – и покрај возбудата, ништо сериозно не се случило на никого. Исто така, кој е “виновен” е често брз. Но, дури и тогаш треба да инсистираме на неутрален рецензент. Тоа е твое право! Значи, вие сте навистина сигурни дека вашата штета е навремено регулирана и немате недостатоци за страв.

СЗУ ве превзема како оштетени

  • СЗУ ве превзема како оштетени.
  • Подготовка на извештаи за штета.
  • Потврда за доверливост и клаузалност.

На ваше барање, можност за посредување на експерт за сообраќајно право (адвокат).

ВАЖНО ДА ЗНАЕТЕ

Во т.н. мали штети односно штети под 750, – евра нето осигурителните компании работат без трошоци за мислење.

Но кога се работи за повисоки штети Ве молиме јавете ни се веднаш, за да можеме брзо и компетентно да ви помогнеме во решавањето на проблемот. Во рок од 48 часа овластен проценител од Германија да ги провери штетите и да ве извести за сите важни прашања како да се продолжи понатака.

ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБА НА ВОЗИЛО

Вредности вреди да се знае!
Проценка на користени возила и класични автомобили.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

ПОТВРДА ЗА ПОПРАВКА

Ви требаат – ние ги изготвуваме. Понекогаш неопходно: потврда за поправка. Често, како жртва, осигурителните компании бараат потврда за поправка пред целосна регулација.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

VINTAGE ИЗВЕШТАЈ

Така што омиленото парче останува автомобил за соништа.
Оценителите на старите лица од А-Ш.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

преглед на брзината

Во случај на сомневање не сте биле премногу брзи!
Бидејќи камерите за брзина се често погрешни.

повеќе информации

КОНТАКТ

Овде можете да дознаете

НАПОЈУВАЈТЕ НА САД Е-пошта
ИЛИ ПОВИКУВАЈТЕ

SZU GmbH DOOEL
Partizanski Odredi 62/1 3A
1000 Skopje
Mazedonia

TEL: +49 (0) 8638 98160244 (Frau Jovana Jakimovska)
фАКС: +49 (0) 8638 9816029
E-MAIL: j.jakimovska@szu-gmbh.de