онлајн нарачка

Брза, компетентна и сеопфатна услуга.
Онлајн статус извештај на вашиот саканиот автомобил.

СО НАШИОТ СООДВЕТЕН ИЗВЕШТАЈ ЌЕ БИДЕ БЕЗБЕДНО

Ако сакате да бидете на безбедната страна, можете да нарачате извештај за статусот на возилото. Тој содржи информации за фактичката состојба и вредноста на автомобилот, ги наведува недостатоците и факторите на амортизација, а исто така добивате и фотографии. Инвестиција која ќе ви се исплати.

СИТЕ ОВОЈ Е ВКЛУЧЕН ВО ПРОМЕНАТА ЗА ВАС:

Рѓа, километража, случајна штета, штитник, боја на нула …

 • Дефекти, оштетувања и поправки
 • Набавна цена и технички податоци
 • Состојба на гумите и длабочина на профилот
 • Коректност на известувањето за продажба
 • Состојба на дебелината на лакот и бојата

 • Комплет алатки
 • Комплет за прва помош, клучеви
 • Километри
 • Сервисна книга
 • Ременско време и нивото на маслото

ДА СЕ ЛЕСНО

Пополнете го формуларот за нарачки и плаќајте во склопот преку PayPal.
Потоа се поврзуваме со продавачот на автомобилот во рок од 24 часа од понеделник до петок и закажуваме состанок за посета на лице место. Вие не треба да се грижите за ништо. Вистинската вредност доаѓа преку извештај за тестирање и е-пошта.
  ПРИКЛУЧЕН ТРАП

  AНа патот кон твојот сон, автомобилот демнат многу стапици. Дали е навистина нерѓосувачки? Дали километражата е точна? Кои стапици морам да посветам посебно внимание во мојот автомобил за соништа?

  Ние ви даваме мир на умот: нашите независни и нераспадливи експерти ги ставаат вашите омилени низ нивните чекори – како да сакаат самите да ги купат. Ќе добиете детален детален извештај за состојбата на возилото, заштедете драгоцено време и не плаќајте премногу за купување автомобил.

  КОНТАКТ

  Овде можете да дознаете

  КОНТАКТ

  Експертски центар за проценка на штети
  Teplitzer Str
  . 4
  84478 Waldkraiburg

  Германија

  TEL: +389 72222021
  ФАКС: +49 (0) 8638 9816029
  E-MAIL: info©szu-gmbh.de