Оценка за брзина на камерата 2019-07-02T09:40:32+00:00

Кратки -ИЗВЕШТАЈ

Во случај на сомневање не сте биле премногу брзи!
Бидејќи камерите за брзина се често погрешни.

Повеќе информации

РАЗВОЈ ОД А-ш

SZU GmbH е специјализирана во една од своите деловни единици за преглед и подготовка на стручни мислења за забрзување и прекршување на црвено светло. Со веќе создадената експертиза многу адвокати би можеле да помогнат во успешната одбрана на нивните клиенти.

Кратки-ИЗВЕШТАИ

Со над 3 милиони месечни сообраќајни ситуации годишно, не сите обвинувања мора да бидат нужно точни. Така, секој метод за мерење или мерниот систем се заснова на одредени спецификации кои само прават мерење валидно ако се исполнети со максимална точност. На пример, секогаш мора да постојат одредени протоколи за податоци или информации за производителот, вклучувајќи сертификат за калибрација за мерните системи.

И има уште повеќе параметри кои треба да се стават на тест за секое мерење:
Затоа, во мерниот систем, на пример, се проверува валидноста на мерењата и се заснова на рамката поставена на фотографиите. За други системи, на пример, други возила што се на сликата со улога, доколку тие веројатно можеле да влијаат врз мерењето. За правилно поставување на уредот се засноваат одредени критериуми.

Сето ова може да се провери со помош на адвокат кој ги видел фајловите. Во случај на сомнеж, SZU GmbH создава извештај на експерт кој се базира на досието и се наведува дали мерењето е точно или дали имало соодветна толеранција за мерење.

ЗАБЕЛЕШКА
ВАЖНО!

Оценувањето има смисла само тогаш, и тоа може да биде преземено од страна на осигурувањето на правни трошоци само кога возачот се заканувал поени или дури дисквалификација од возење. Затоа, секогаш треба секогаш да се консултирате со адвокатот и да побарате совет. Во случај на прашања или назначување со соодветен адвокат, ние сме среќни да помогнеме.
Едноставно контактирајте
Инес Клуге
на 08638/981 60 25 или
info@szu-gmbh.de

Одговорност за штета

Вашите интереси – објективно застапени.
За брзо регулирање на сите побарувања од одговорност.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБА НА ВОЗИЛО

Вредности вреди да се знае!
Проценка на користени возила и класични автомобили.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

VINTAGE ИЗВЕШТАЈ

Така што омиленото парче останува автомобил за соништа.
Оценителите на старите лица од А-Ш.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

ПОТВРДА ЗА ПОПРАВКА

Ви требаат – ние ги изготвуваме. Понекогаш неопходно: потврда за поправка. Често, како жртва, осигурителните компании бараат потврда за поправка пред целосна регулација.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ

Овде можете да дознаете

НАПОЈУВАЈТЕ НА САД Е-пошта
ИЛИ ПОВИКУВАЈТЕ

SZU GmbH DOOEL
Partizanski Odredi 62/1 3A
1000 Skopje
Mazedonia

TEL: +49 (0) 8638 98160244 (Frau Jovana Jakimovska)
фАКС: +49 (0) 8638 9816029
E-MAIL: j.jakimovska@szu-gmbh.de