Потврда за поправки 2019-07-02T09:45:15+00:00

Потврда за поправки

Ви треба – ние ви го донесеме.

Повеќе информации

Понекогаш неопходно: потврда за поправка.

Често е случајот дека, како повредено лице, осигурителните компании бараат потврда за поправка пред целосната регулација на случајот.

Со СЗУ НЕ САКАШ Е САМО ЕНГ, А ТОА ОФИЦИЈАЛНИ СИЛА!

Нашите оценувачи, по разгледувањето, подготвуваат и сертификат за поправка и тоа веднаш компетентно и ефтино. Ова ќе ве осигура дека сè е направено формално и дека штетата ќе ви биде исплатена што е можно поскоро. Трошоците за сертификатот за поправка на штетата ќе бидат покриени од осигурувањето.

Имајќи проценител од страна на SZU GmbH значи: Надлежност на лице место – во рок од 48 часа низ цела Германија и превземање на сите неопходни бирократски процеси.
Јавете ни се веднаш: +49 (0) 8638/9816000

Одговорност за штета

Вашите интереси – објективно застапени.
За брзо регулирање на сите побарувања од одговорност.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБА НА ВОЗИЛО

Вредности вреди да се знае!
Проценка на користени возила и класични автомобили.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

VINTAGE ИЗВЕШТАЈ

Така што омиленото парче останува автомобил за соништа.
Оценителите на старите лица од А-Ш.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

преглед на брзината

Во случај на сомневање не сте биле премногу брзи!
Бидејќи камерите за брзина се често погрешни.

повеќе информации

КОНТАКТ

Овде можете да дознаете

НАПОЈУВАЈТЕ НА САД Е-пошта
ИЛИ ПОВИКУВАЈТЕ

SZU GmbH DOOEL
Partizanski Odredi 62/1 3A
1000 Skopje
Mazedonia

TEL: +49 (0) 8638 98160244 (Frau Jovana Jakimovska)
фАКС: +49 (0) 8638 9816029
E-MAIL: j.jakimovska@szu-gmbh.de