ДОБРЕДОЈДОВТЕ ДО ЕКСПЕРТСКИОТ ЦЕНТАР ЗА ПРОЦЕНУВАЊЕ НА НЕСРЕЌИ

НАДЛЕЖЕН
КОНТАКТ

365 ДЕНА,
24/7

Без разлика дали некој го оштетил вашето возило, испораката на стоки или ви треба извештај за проценка на машина во вашата компанија: експертите од SZU се брзи и тие се достапни за вас на терен низ цела Германија за 48 часа. Најдобро од сè, оваа услуга е бесплатна за вас ако штетата не била предизвикана од вас. Покрај оценката на возилото за приватни лица или компании, SZU GmbH создава извештаи за транспортно оштетување или ја оценува состојбата на машините. Дополнително, работиме за адвокати и подготвуваме стручни мислења за аргументирање на суд. Голема мрежа на експерти во цела Германија работи за нас и помага за вашето право брзо, компетентно и небирoкратски.Покрај проценката на возила за приватни лица и компании, SZU GmbH подготвува и извештаи за оштетувања настанати при транспорт или ја оценува состојбата на машините. Покрај сето ова ,ние работиме и со неколку адвокати со цел да им ја обезбедиме на нашите клиенти најдобрата услуга. Нашата голема мрежа на експерти низ Германија и Европа Ви помага брзо и навремено да ги добиете потребните извештаи.

ШТЕТА
ИЗВЕШТАИ

Поднесете барање онлајн и директно побарајте го вашиот извештај:

ИМАТЕ ЛИ ПРАШАЊА?

TEL: +49 (0) 8638 9816000
ФАКС: +49 (0) 8638 9816029
Е-ПОШТА: info©szu-gmbh.de

SZU GMBH

ПОГЛЕДНЕТЕ
НИЕ СЕ БРЗАМЕ

За да бидат насекаде во Германија во рок од 48 часа, повеќе од 160 експерти работат за SZU GmbH низ цела Германија и Европа.

ПРАВИЧНА ЕКСПЕРТИЗА ПОТРЕБНИ ВИ СЕ ПРАВНИ ЕКСПЕРТИ

ИЗМЕНАТА НА УСЛУГИ

На овие страници ќе ги најдете најважните информации за нас. Уште полесно е ако сега не повикате директно на +49 (0) 8638 / 9816000. На тој начин ние ќе можеме да се справиме веднаш со вашиот индивидуален случај и да Ви помогнеме што е можно поскоро и извештајот за вашиот случај да го добитете по само неколку часа . Ние се грижиме за Вашата штета како да е наша сопствена.

ДА СТЕ СОЦИЈАЛНИ

Следете нè
ПРИВАТНИ КЛИЕНТИ

Ако тоа се случи ….
Прво доаѓа шок
А потоа и проблемот.
Ние сме тука за вас.

КОМПАНИЈАТА
КЛИЕНТОТ

Компаниите ја ценат нашата компетентна, брза и сеопфатна услуга

СТАТУС
ИЗВЕШТАИ

Ги испитуваме очигледните штети и ги набројуваме потребните поправки.

ЛОКАЦИИ ВО ЕВРОПА

SZU GmbH не е активен само во
цела Германија, туку има и свои
експерти низ цела Европа како
и во други земји ширум светот.

КОНТАКТ

Овде можете да дознаете

НАПОЈУВАЈТЕ НА САД Е-пошта
ИЛИ ПОВИКУВАЈТЕ

Експертски центар за
случајни штети истрага Рибар
Teplitzer Str. 4
84478 Waldkraiburg
германија

TEL: +49 (0) 8638 9816000
фАКС: +49 (0) 8638 9816029
E-MAIL: info©szu-gmbh.de